Zdravý obed

máj 17, 2012 0 komentářů Sdílet Vidění:  2590
Chudnutie s humorom zdravý obed - fenikel a čakanka

Už máte dosť  jedál, ktoré vám zaťažujú žalúdok a nie sú diétne a chutné? Chcete si obzvláštniť jedálniček niečim chutným a zdravým? Inšpirujte sa nasledujúcim receptom, ktorý vám určite zachutí.

Fenikel a čakanka s bylinkovým maslom

Ingrediencie:

2 fenikle

2 červené čakanky

4 plátky nízkotučného plátkového syra

100 g bylinkového masla

voda

Postup:

Fenikel a čakanku dôkladne umyjeme a rozpolíme. Necháme ich spariť po dobu 5 minút. Sparené ich poukladáme do zapekacej misy rezom nahor. Na reze ich potrieme bylinkovým maslom a prikryjeme plátkom syra. Zapekáme ich pri teplote 180°C.

Ilustračné foto © photocrew - Fotolia.com

Přečtěte si více: Nikel




Diskuse k článku

komentárov

Powered by Facebook Comments

Podobné články


Diskuse k článku